MKB Securtiy Scan

De MKB Securtiy Scan biedt diepgaande informatie over de huidige conditie van je netwerk en behandeld de belangrijkste gebieden van security bedreigingen, productiviteit en performance.

Uitgebreide netwerk scan

Na maximaal 7 dagen kunnen wij een uitgebreide rapportage geven wat een duidelijk inzicht geeft over uw bedrijfsnetwerk. De volgende onderwerpen worden in deze rapportage behandelt:

  • Beveiliging en bedreigingen
  • Gebruikersproductiviteit
  • Benutting van uw netwerk

De scan geeft binnen een week een overzicht van alle bedreigingen en overtuigt bedrijven vaak direct om iets te ondernemen. Wij plaatsen onze oplossing in het netwerk en onze oplossing luistert en registreert gedurende een week al het digitale verkeer en geeft een goed inzicht in waar de gevaren zitten. Aan de hand van dit rapport kunnen wij heel gericht een advies geven en bepalen of MKB Guard passend is als bescherming.

Hoe werkt het?

Onze experts installeren een MKB Guard oplossing in uw netwerk, zonder onderbreking van de bestaande infrastructuur. Deze oplossing blijft maximaal 7 dagen in uw netwerk.

Kosten

De scan vraagt een investering van € 495,00 euro en indien een bedrijf besluit om de MKB Guard oplossing te nemen wordt dit bedrag verrekend met de eerste maandelijkse betalingen.