MKB Guard On Site

MKB GUARD On site is de beste bescherming tegen cyber criminaliteit

In een snel veranderende digitale economie wisselen kansen en bedreigingen elkaar heel snel af. Veel bedrijven profiteren van alle kansen om zich sneller en succesvoller te kunnen onderscheiden door alle nieuwe digitale mogelijkheden. Tegelijkertijd worden deze bedrijven het doelwit van cyber criminelen die via allerlei (digitale) kanalen trachten informatie te stelen of bedrijven in digitale gijzeling nemen voor losgeld.

Wat beschermd MKB Guard?

MKB Guard onsite zorgt voor een proactive bescherming tegen alle cyber criminaliteit zoals aanvallen die via email binnenkomen. Maar onze beveiliging beschermt ook van binnenuit door middel van onze veilige WiFi accesspoints.

Daarnaast beschermt MKB Guard onsite tegen het lekken van vertrouwelijke data. Het systeem kijkt 24/7 mee naar alle verdachte activiteiten en blokkeert ze indien nodig. Wel zo’n veilig idee.

Netwerk beveiliging
Organisaties staan voortdurend onder aanval en kunnen het zich niet veroorloven om te kiezen tussen beveiliging en de continuïteit van de bedrijfsvoering.
Antivirus
Dit is de database die MKG Guard gebruikt om virussen en malware te identificeren. Deze database wordt (al dan niet via push methode) automatisch bijgewerkt zodat deze altijd up-to-date is en blijft.
Intrusion Prevention Systems (IPS)
Bescherming tegen indringers en (D)DOS aanvallen. IPS blokkeert een breed landschap aan gevaren en minimaliseert de gevallen waarin bestanden onterecht als kwaadaardig worden gezien. Reeds bekende gevaren worden geblokkeerd en verdachte omstandigheden (veel processorkracht in gebruik, ongewoon netwerk gebruik) worden herkend en continu gemonitord of geblokkeerd.
Web filtering
MKG Guard controleert al het web verkeer over uw netwerk. Het voorkomt verlies of blootstelling aan web-based gevaren. Web filtering voorkomt het downloaden of bezoeken van ongewenst materiaal. Filters kunnen naar wens worden bijgesteld.
Advanced Threat Protection – Sandbox
Gevaren ontwikkelen zich continu. MKB Guard herkent verdachte bestand pakketten en zal zorgdragen dat deze niet zullen worden toegelaten op uw systemen. De Sandbox functionaliteit test deze bestanden in een veilige omgeving, om er zeker van te zijn of de verdachten pakketjes daadwerkelijk schadelijk zijn of niet. Mocht dit niet het geval zijn, worden deze alsnog beschikbaar gesteld
Management & Analytics
Application Control
Application control identificeert applicaties als Youtube en Facebook, door bekende patronen te herkennen. Desgewenst geeft dit controle over het de zaken die in uw bedrijfsnetwerk spelen.
VPN
test
Het is onze missie om alle MKB bedrijven een veilige toegang te bieden tot alle kansen in de digitale economie. Wij hebben hiervoor een dienst ontwikkeld die MKB Guard heet. MKB Guard is een alomvattende bedrijfsbeveiliging die MKB bedrijven maximaal beschermd tegen alle bedreigingen van cyber criminelen.

Is MKB Guard onsite ook voor uw bedrijf de beste keuze?

Onze oplossing is een juiste keuze indien u

  • Vaste lage kosten per maand wilt
  • Geen lange contractverplichtingen wilt
  • Maandelijks wilt kunnen opzeggen
  • Meer dan 20 medewerkers in dienst heeft
  • De ervaring en advies van gecertificeerde syber security specialisten wilt
  • Al uw medewerkers veilig wilt laten werken
  • Inzicht wil hebben en wilt profiteren van AVG rapportage en andere rapporten
  • Uw klanten veiligheid wilt bieden in communicatie
  • En last but not least; geen gedoe wilt hebben maar gewoon goed beveiligd wilt ondernemen!

Voor alle MKB ondernemingen

Onze oplossing is gebaseerd op systemen welke gebruikt worden door alle grote bedrijven in de hele wereld. Deze grote bedrijven vertrouwen op de bescherming van producten van Fortinet. Wij zagen echter dat deze oplossingen voor heel veel bedrijven onbetaalbaar zijn en hebben gezamenlijk met Fortinet een dienst ontwikkeld waar MKB bedrijven wel maximaal kunnen profiteren van alle technologische techniek en kennis, zonder daar enorme investeringen in te hoeven maken.

Wij hebben MKB Guard onsite ontwikkeld met de filosofie dat het voor elk MKB bedrijf vanaf 20 medewerkers betaalbaar moet zijn. Onze dienst is al beschikbaar voor een bedrag van € 250 per maand en kan na een eerste contractperiode per maand opgezegd worden. Geen kleine lettertjes, daar houden wij ook niet van!

MKB Guard On Site
Uw bedrijf volledig beveiligd tegen cyber criminelen
Vanaf € 250
per maand
Een MKB Guard apparaat wat als volledige FireWall fungeert.
Een uitgebreide beveiliging tegen alle huidige virussen maar ook tegen nieuwe virussen.
Alle medewerkers zijn beschermd tegen indringers van buitenaf.
Het actief filteren van alle gevaarlijke web verbindingen.
Het beschermen van alle applicaties.
Maandelijkse Management Rapportage.
Mogelijkheid om ook de WiFi verbinding veilig te maken met MKB Guard WiFi acces points.

MKB GUARD onsite is al beschikbaar vanaf €250 per maand. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?