MKB Guard introduceert cybersecurity oplossing voor accountants

Cybersecurity oplossing voor accountants.

Vandaag, 1 april (geen grap) lanceren wij een oplossing speciaal gericht op de accountancy branche. Een integrale cybersecurity oplossing die alle medewerkers veilig laat werken en zonder risico alle kwetsbare gegevens van klanten kan ontvangen en verzenden.

“Wij hebben onderzoek gedaan naar de risico’s die er zijn bij accountants en vonden dat veel bedrijven onterecht denken dat ze veilig zijn omdat ze al in de cloud werken. Medewerkers krijgen hiermee altijd en overal toegang tot gegevens en daar schuilt een groot gevaar. Publieke netwerken zijn vaak onbeveiligd en het is voor cybercriminelen een klein kunstje om zo in te breken. Medewerkers merken hier zelf vaak niets van. ” aldus Leon Broekhuizen MKB Security specialist.

Imagoschade

In het onderzoek komt ook naar voren dat bedrijven huiverig zijn om alles te digitaliseren. Mocht het misgaan dan is daar, naast alle directe schade, ook een imagoschade.  Voor directe schade kan je nog een verzekering afsluiten maar die werkt niet voor imagoschade.

Voorkomen is beter dan genezen

De MKB Guard oplossing voor accountantskantoren is zeer uitgebreid en beveiligt niet alleen tegen cybercriminelen maar ook tegen het onbedoeld lekken van data door medewerkers. Daarnaast kan de oplossing maandelijks een AVG rapport genereren dat laat zien dat de organisatie voldoet aan de strenge eisen van de AVG. Dit geeft een veilig gevoel en bespaart organisaties van een hoop ellende.

MKB Guard Cloud

De oplossing is ook verassend eenvoudig te installeren. Voor accountantskantoren met tussen de 5 en 20 medewerkers is de MKB Cloud oplossing een juiste keuze. Voor een klein bedrag van € 10 per medewerker zijn zij volledig beschermd tegen alle gevaren van cybercriminaliteit. Onze oplossing is snel te implementeren en wordt door ons zeven dagen per week onderhouden.

Zelf MKB Guard ervaren?

Wij zijn ervan overtuigt dat alle accountantskantoren volledig veilig zouden moeten kunnen werken. Dat past helemaal in de tijd van digitalisering en robotisering. Maar begrijpen ook dat dat bedrijven het eerst willen ervaren. Daarom geven wij 20 proefaccounts weg om te proberen. Zonder gedoe, zonder kleine lettertjes, gewoon omdat wij erg overtuigt zijn van de kracht van onze oplossing.

Hoe kan ik een kosteloos proefaccount krijgen?

Wij willen 20 accounts weggeven aan accountantskantoren die ons willen helpen ons product nog beter te maken. Dit is ook het enige wat wij van de 20 deelnemers zullen vragen; de ervaring en suggesties. Deze ervaring kunnen wij gebruiken in onze promotie en de suggesties om ons product nog beter te maken.

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!