Oplossingen

MKB Guard beschermt tegen alle gevaren van cybercriminaliteit en zorgt er tevens voor dat medewerkers niet per ongeluk data kunnen lekken.

Door de bomen het bos zien

In onze zoektocht naar oplossingen voor het beveiligen van bedrijven tegen cyber criminaliteit kwamen wij in een woud van talloze mogelijkheden terecht. Wij zagen ook door de bomen het bos niet meer.

Dagenlang hebben wij rapporten en onderzoeken bestudeerd om te begrijpen welke oplossingen er voor de MKB markt geschikt waren.

Uitgangspunt voor onze zoektocht was:

  • Geen gedoe, eenvoudig te installeren voor MKB bedrijven
  • Betaalbaar, oplossing zonder grote investeringen maar een betaalbaar maandelijkse vergoeding
  • Goede, wereldwijde support

Dit hebben wij gevonden en zijn blij dat wij vanaf nu MKB ondernemers kunnen helpen om veiliger te ondernemen.

Een MKB beveiligingsreis

ICT beveiliging is complex, tijdrovend en vraagt permanent aandacht. Daarnaast is er specifieke kennis nodig en die ontbreekt vaak bij MKB ondernemers.

“Wij hebben geen beveiliging nodig! Wij werken al in de cloud!” horen we vaak als argument. Dat is helaas een misvatting. Uw cloudprovider heeft de beveiliging vast goed geregeld maar het gevaar zit hem in de verbinding naar de provider en onveilige bestanden die o.a. via mail worden binnengehaald.

Goed beveiligen is niet een eenmalige actie maar een continuproces opgebouwd uit een aantal stappen.

Wilt u liever ondernemen dan nemen wij de beveiliging van uw mkb bedrijf volledig uit handen. Zo houdt u tijd over om te kunnen ondernemen zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers.

Angst om gehackt te worden? Dat uw data, met alle gegevens van klanten, in verkeerde handen komt? Mkb guard beschermt uw data en daardoor lopen medewerkers geen gevaar het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit.

De beveiligingsreis in zes fasen

UU
1. MKB Security Scan
De scan geeft binnen een week een overzicht van alle bedreigingen en overtuigt bedrijven vaak direct om iets te ondernemen. Wij plaatsten onze oplossing in het netwerk en onze oplossing luistert en registreert gedurende een week al het digitale verkeer en geeft een goed inzicht in waar de gevaren zitten. Aan de hand van dit rapport kunnen wij heel gericht een advies geven en bepalen of MKB Guard passend is als bescherming.
2. Advies en ontwerp
Aan de hand van de inzichten uit de security scan kunnen wij MKB bedrijven een passend advies geven en een solide ontwerp maken voor een alomvattende beveiliging en een actieve bescherming tegen cyber criminaliteit. Wij hebben ook inzicht gekregen in het eventueel lekken van gevoelige data kunnen ook hier een passende beveiliging voor voorstellen.
3. Installatie en configuratie
Onze oplossingen zijn samengesteld uit het enterprise programma van Fortinet en vraagt een gespecialiseerde kennis en ervaring. Onze consultants beschikken over de juiste certificaten en een brede ervaring. Wij zetten daarom altijd onze eigen consultants in om een installatie en in gebruikstelling te doen. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan.
4. Rapportage en advies
Het unieke van onze dienstverlening is dat onze klanten elke maand een uitgebreide rapportage ontvangen en een daarbij behorend advies. Op deze manier blijven wij actief betrokken bij de ontwikkelingen van onze klanten en kunnen ze diepgaand adviseren om, veilig, alle kansen van de nieuwe digitale economie te benutten. Wij voorzien onze klanten ook elke maand van een uitgebreide AVG rapportage. Hiermee zorgen wij voor een zorgeloze, digitale, werkomgeving.
5. Beveiliging consultancy
Onze consultants zijn zowel getraind in netwerkkennis als beveiligingskennis. Deze combinatie is niet van zelfsprekend. Onze consultants kunnen daardoor prima functioneren in een omgeving waar er netwerk uitdagingen zijn maar schakelen even snel door als beveiligingsspecialist. Op deze manier besparen ze veel tijd en geld en zorgen voor een perfecte balans tussen maximaal werkcomfort en een uitstekend beveiligde werkervaring. Onze consultants zijn bereikbaar voor vragen via dit formulier
6. Workshops
Een prettige en veilige werkomgeving vraagt ook een aantal aanpassingen in de manier hoe medewerkers hun werk doen. Wij organiseren regelmatig workshops waar wij medewerkers trainen. Op deze manier borgen wij een manier van werken die veilig en prettig is. Weten wanneer deze workshops worden gehouden? Vul uw email adres in en wij houden u op de hoogte.
Waarom is MKB Guard de juiste keuze?

Wij gebruiken uitsluitend Fortinet oplossingen. Fortinet biedt de beste netwerk- en content beveiliging oplossingen die corporate organisaties beschermen tegen cyber gevaren. Gecertificeerde Fortinet specialisten maken deze technieken toegankelijk en bruikbaar voor MKB bedrijven.

Powered by: