Bedrijven worden steeds digitaler

Maar zijn uw medewerkers wel 24/7 goed beschermd?

Bedrijven worden steeds digitaler

Maar zijn uw medewerkers wel 24/7 goed beschermd?

MKB Bedrijven worden steeds digitaler

Het gaat goed met de economie! De belangrijkste speerpunten voor 2019 zijn dan ook schaarste in goed personeel en efficiënter en effectiever werken.

Daarnaast staan thema’s als automatisering inclusief robotisering en digitalisering hoog op de agenda. Aldus een onderzoek van de ABN Amro Bank uit november 2018.

Hoeveel is reputatieschade en het verlies van vertrouwen waard?

De investering in een goede cyber security was, tot voor kort, een behoorlijke. Veel bedrijven maken dan ook de afweging: nemen wij het risico? Cyber criminelen weten dit en spelen het spel slim.

Voorkomen is beter dan genezen

Dat kan voorkomen worden, vinden wij van MKB Guard. De meeste MKB bedrijven nemen wel een aantal technische basismaatregelen. Denk dan aan een virusscanner of het regelmatig maken van een backup. Helaas zijn er nog een hoop kantoren die hun medewerkers onvoldoende beschermen tegen cybercriminaliteit. Wat een algemene tendens is dat er te weinig tijd en kennis aanwezig is en daardoor de kans op een cybercriminaliteit steeds groter wordt.

Veel voorkomende cyberaanvallen:

Ransomware

Een softwarevirus dat je computer overneemt en de bestanden vergrendelt. Vervolgens moet je geld betalen om de bestanden weer terug te krijgen. Soms wordt er gedreigd met openbaring van alle data.

DDos-aanval

Bij Distributed Denial-of-Service wordt door overbelasting van de server, de website platgelegd. Hierdoor kunnen bedrijven niet meer verder werken, en opstaan er dus problemen.

Virus

Een virus kan door dubieuze websites verspreid worden. Door te klikken op een afbeelding of video kan het virus zich verspreiden, data beschadigen of verwijderen en kunnen computers verstoord raken.

Trojan horse

Een Trojaans paard is een vorm van malware. Dit zit in software verstopt. Als de software wordt geïnstalleerd, installeer je automatisch het paard erbij. Hierdoor kunnen hackers de computers binnendringen en bijvoorbeeld beveiligingssystemen uitschakelen.

Onze oplossing: MKB Guard

MKB Guard beschermt bedrijven tegen alle gevaren van cybercriminaliteit en zorgt er tevens voor dat medewerkers niet per ongeluk data kunnen lekken.

Wat maakt MKB Guard de juiste oplossing voor MKB Bedrijven?

24/7 goed beschermd. Ons systeem maakt gebruik van de grootste gegevensbank met gevaren en wordt 24/7 actueel gehouden. Wij hebben, na intensief onderzoek, gekozen voor Fortinet, de wereld marktleider in ICT beveiliging.

Lage investering per maand. U neemt bij ons per medewerker een abonnement af van slechts €10 per maand. U kunt altijd per maand opzeggen en u zit niet vast aan lange contracten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan!

Geen gedoe. Wij beheren het systeem en zorgen dat medewerkers 24/7 veilig kunnen werken, waar zij zich ook bevinden.

Extra service naar uw klanten. Veiligheid voor medewerkers maar ook een extra service aan uw klanten. Zij kunnen zo veilig al hun vertrouwelijke gegevens met u delen. Het geheel wordt nog veiliger indien u uw klanten ook gebruik laat maken van MKB Guard.

MKB Guard advocatenkantoren

Kosteloos een maand proberen

U kunt MKB Guard zelf een maand proberen, zonder kosten en verplichting. Overtuig uzelf en 2 collega’s om het gemak van veilig werken te ervaren. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen voor 3 licenties van MKB Guard die u 30 dagen kunt uitproberen.

U bent in goed gezelschap

Kijk hieronder naar de ervaringen van De Administratie en luister hoe zij MKB Guard hebben geïntegreerd in hun dagelijkse werkzaamheden.